Artoli adviesgroep

Persoonlijk, vertrouwd en toekomstgericht

Hypotheken

De hypothekenmarkt is voor u als consument erg ondoorzichtig en er bestaan vaak grote verschillen tussen de tarieven en voorwaarden van de verschillende hypotheekverstrekkers. Een goede vergelijking is dan ook wenselijk en kan u in de praktijk een behoorlijk verschil in maandlast opleveren.

Artoli Adviesgroep is onafhankelijk in haar advisering en is u graag van dienst met een deskundig en objectief advies. Daar nemen wij ruim de tijd voor, want een goed advies is meer dan een uitdraai uit een computerprogramma.

Er zijn vele hypotheekconstructies en vormen mogelijk. Welke variant voor u de beste is, hangt geheel af van uw individuele situatie en wensen. Wij adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden.

Of het nu een (bank)spaar-, aflossingsvrije of beleggingshypotheek betreft, wij leggen u precies uit hoe een bepaalde hypotheekconstructie werkt en wat de voordelen en eventuele risico's zijn. Aan de hand van rekenvoorbeelden kunt u dan een weloverwogen keuze maken voor de in uw situatie meest optimale hypotheek.

Een gesprek met onze adviseur biedt u tevens de volgende voordelen:

• Vrijblijvend eerste gesprek met betrekking tot hypotheekadvies. Wij nemen ruim de tijd om onze werkwijze persoonlijk toe te lichten en samen met u na te gaan welke hypotheek met de laagste woonlasten het beste bij u past.
• Onafhankelijk en objectief advies. Artoli Adviesgroep is totaal onafhankelijk in de advisering en biedt een breed assortiment producten van verschillende banken, verzekeraars en hypotheekverstrekkers.
• Onze adviseur maakt graag een afspraak bij u thuis of bij ons op kantoor. Het tijdstip wordt in overleg met u bepaald.