Artoli adviesgroep

Persoonlijk, vertrouwd en toekomstgericht

Team

Arie van der Heijden

  In 1987 ben ik mijn carrière begonnen bij de Rabobank Oirschot. Na enkele jaren aan de balie te hebben gewerkt ben ik daar adviseur geworden. Eerst als Relatiebeheerder Particulieren, daarna als Financieel Adviseur. Vervolgens ben ik ook 5 jaar Senior Beleggingsspecialist geweest. Hierna heb ik weer de ‘verbreding’ in de advisering gezocht en ben toen Adviseur Hypotheken & Vermogen geworden. Na 18 jaar bij deze bank in dienst te zijn geweest ben ik begonnen bij de Rabobank Oerle-Wintelre. Na enkele jaren adviseur Hypotheken & Vermogen te zijn geweest ben ik Accountmanager Private Banking geworden.

Tijdens mijn loopbaan heb ik diverse vakgerichte opleidingen gevolgd. Zo heb ik de opleidingen gevolgd tot Senior Gecertificeerd Beleggingsspecialist (DSI) en ook de opleiding tot Erkend Hypotheekadviseur (SEH). In 2008 heb ik het examen voor Gecertificeerd Financieel Planner (FFP) met goed gevolg afgelegd.

In tijden van verdere versobering van de dienstverlening en service door grote organisaties is het een enorme uitdaging juist op dat vlak je toegevoegde waarde te laten zien als kleine persoonlijke financieel dienstverlener. Juist in deze tijd is er behoefte aan persoonlijk financieel advies door vertrouwde personen. Bij ons zult u nooit een nummer worden.

Ton van Oorschot

  Na jarenlang een zelfstandig assurantiekantoor te hebben geleid en een tiental jaren bij de Rabobank te hebben gewerkt heb ik besloten om wederom in een kleine organisatie te gaan werken. Ik ben ervan overtuigd dat er, zeker in deze hectische tijden, behoefte is om uw financiële zorgen op een persoonlijke en vertrouwde wijze tot een minimum te beperken. Dit alles gericht op de toekomst. Het is een geweldige uitdaging om met een tweetal collega’s, die de nodige ervaring hebben opgedaan op het gebied van verzekeringen, hypotheken en financiële planning, een nieuw advieskantoor te starten. U mag van mij en mijn collega’s een optimale behartiging van uw belangen verwachten. Samen werken aan uw financiële toekomst staat daarbij hoog in het vaandel.

Mijn motto is: “Zeggen wat je doet en doen wat je zegt!”

Lian van Heerebeek

  Sinds 1985 ben ik werkzaam in de verzekeringsbranche. Ik ben begonnen bij verzekeringsmaatschappij Interpolis. Daarna heb ik ruim 22 jaar bij een tweetal lokale Rabobanken gewerkt. Per 1 maart 2010 sta ik, samen met twee collega’s, voor een geweldige uitdaging. De start van een nieuw bedrijf in de financiële dienstverlening. Als klant van Artoli Adviesgroep kunt u vertrouwen op onze kennis van zaken, betrokkenheid en persoonlijke aandacht. Vanwege onze jarenlange ervaring en gedegen opleidingen kan kwaliteit bij ons gewaarborgd worden.

Door op de hoogte te blijven van voortdurende veranderingen, nieuwe wetgevingen en nieuwe producten zijn wij in staat om voor u het puntje op de i te zetten.