Artoli adviesgroep

Persoonlijk, vertrouwd en toekomstgericht

Verzekeringen

Het leven zit vol risico's, waarvan we een deel soms zelfs bewust opzoeken en een ander deel juist proberen te vermijden. Voor de financiƫle gevolgen van sommige risico's, die u dagelijks loopt, kunt u zich verzekeren. Verzekeren geeft u meer financiƫle zekerheid en dat is wel zo prettig. Het is echter niet altijd noodzakelijk om alle risico's af te dekken. Soms is het beter om zelf het risico te dragen, omdat het risico erg klein is, de kosten als er iets misgaat voor u overkomelijk zijn of omdat het risico nauwelijks te verzekeren is. Aan de andere kant bent u in sommige gevallen zelfs wettelijk verplicht om bepaalde verzekeringen af te sluiten. Daartussenin zit een heel scala aan meer of minder wenselijke verzekeringen, die van situatie tot situatie en van persoon tot persoon verschillen. Samen met onze deskundige adviseurs werkt u uw persoonlijke risicoprofiel uit en bepaalt u het voor u optimale verzekeringspakket.

Particulier of zakelijk

Met haar specialisten is Artoli Adviesgroep van alle markten thuis en kunnen wij ons optimaal in uw situatie verplaatsen. Wilt u een particulier verzekeringspakket samenstellen of een pakket dat is afgestemd op de behoeften van uw bedrijf? Artoli Adviesgroep geeft u gericht advies over de al dan niet af te sluiten verzekeringen en de omvang van de dekking.

Verzekeren is dus altijd maatwerk en daarom heeft u specialistische ondersteuning nodig. Wilt u dit deskundige verzekeringsadvies? Neem dan contact op met Artoli Adviesgroep.