De grootste aankoop van je leven

In welke buurt wil ik wonen, wat voor keuken wil ik, wat voor badkamer, hoe ga ik het huis inrichten? Dat zijn de vragen waar je mee bezig wilt zijn bij het kopen van een huis. Hoe je het gaat betalen is niet de leukste vraag, maar wel de belangrijkste. Eentje waar wij je als onafhankelijk adviseur graag bij helpen met een objectief hypotheekadvies, zodat jij je bezig kunt houden met leuke zaken zoals inrichten of verbouwen.

Goed vergelijken

Bij de grootste aankoop die je in je leven doet, is het belangrijk dat je goed vergelijkt waar je het gunstigste uit bent met het tarief én de voorwaarden. Het is lastig om dat helemaal zelf uit te zoeken. Er zijn niet alleen verschillende hypotheekvormen en rentevaste termijnen maar ook nog eens verschillende mogelijke regelingen zoals de Nationale Hypotheekgarantie, een starterslening en verschillende koopconstructies.

Nieuwbouw, bestaand huis of verbouwing

Wij kunnen een hypotheek bij vrijwel alle hypotheekverstrekkers voor je regelen. Of het nu gaat om nieuwbouw of een bestaand huis. Je kunt ook bij ons terecht voor een verhoging van een bestaande hypotheek voor verbouwing of verduurzaming van je woning.


Jouw optimale hypotheek

Veel om over na te denken, maar daar helpen we je graag bij. En bij ons betekent dat meer dan een uitdraai van een computerprogramma. Er zijn verschillende vormen mogelijk en ook combinaties van vormen. Aan de hand van rekenvoorbeelden bespreken we graag wat voor jullie (of jou) de meest optimale hypotheek is. Zodat je er niet alleen voorstaat bij deze belangrijke keuze.

Vraag het Arie

Wil je meer informatie over hypotheken?
Arie staat je graag te woord en geeft je een vakkundig advies. (040) 255 64 99