Ons team

Artoli bestaat uit een team van gepassioneerde vakspecialisten. Voor ons staat een persoonlijke bediening voorop. Door de jaren heen zijn wij er steeds meer van overtuigd geraakt dat aan een persoonlijke bediening een sterke behoefte is.


Lian van Heerebeek

lianvanheerebeek@artoli.nl

Lian is een van de eigenaren van Artoli Adviesgroep en werkt al sinds 1985 in de verzekeringsbranche. Voor ze met Artoli begon deed ze ervaring op bij een grote verzekeringsmaatschappij en twee lokale banken. Ze adviseert de klanten graag over particuliere en zakelijke verzekeringen.

“Ik verplaats me in de situatie van een klant om zo te kijken hoe we het risico het beste kunnen verzekeren. En als er schade is, neem ik de klant graag zoveel mogelijk werk uit handen.”

Arie van der Heijden

arievanderheijden@artoli.nl

Arie begon zijn carrière in 1987 bij een lokale bank in Oirschot. Daar adviseerde hij onder meer over beleggingen, aanvullend pensioen en hypotheken. Hij is erkend financieel adviseur. Arie vindt het als mede-eigenaar bij Artoli belangrijk om de toegevoegde waarde te laten zien van een kleinere, persoonlijke dienstverlener.

“Ik ontzorg mensen graag. Voor mij is het een uitdaging om de persoonlijke wensen van een klant werkelijkheid te laten worden. Of dat nu bij het kopen van een huis is of bij het regelen van een onbezorgde oude dag.”

Harm van Heerebeek

harmvanheerebeek@artoli.nl

Harm versterkt het team sinds 2019 als verzekeringsadviseur. Voor hem staat het belang van de klant altijd voorop. Op die manier levert hij zijn bijdrage aan het succes van de persoonlijke benadering van Artoli en werkt graag mee aan de uitbreiding van dat succes.

“Met klanten omgaan vind ik het leukste aan mijn werk. Als een klant tevreden is dat de verzekering geregeld is, ben ik dat ook.”